Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/gamaterm/public_html/inc/_db.class.php on line 21

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/gamaterm/public_html/smarty/Smarty_Compiler.class.php on line 273
GAMATHERM.DESIGN
HomeProduseGalerie FotoContact


Acrylcolor - profile colorate

Odata cu inaugurarea noului centru de logistica in anul 2000, s-a sarbatorit si implinirea a 20 de ani de la fabricarea profilelor colorate obtinute in urma procedeului de coextruziune care confera suprafetei exterioare a profilului o rezistenta sporita la actiunea factorilor climaterici si ai celor agresivi proveniti din mediile industriale si marine.

Ca dovada a capacitatii lor de utilizare nelimitata, profilele acrylcolor produse de firma GEALAN au primit inca din anul 1985 emblema RAL de control al calitatii.

In procesul de extrudare a profilelor care se realizeaza la temperaturi inalte are loc lipirea unui strat subtire de plexiglas colorat pe suprafata corpului de baza care in acest stadiu consta din PVC alb in stare fluida. Profilul paraseste linia de productie coextrudat (colorat) pe acea suprafata care urmeaza a fi expusa intemperiilor din exterior si alb la interior.

Tehnologia coextrudarii asigura autenticitatea culorilor. Chiar si dupa multi ani de utilizare a ferestrelor colorate nu exista diferente de culoare atunci cand acestora li se alatura unele noi.
Acrylcolor profile colorateAcrylcolor in exemple
Page 1 of 1  [1]     
   
Copyright GamatermDesign, 2007.